Tuesday, 8 September 2009

JOM BERKEBUN CARA MODEN......

Bulan2 puasa aku malas pulak nak update pasal info Melaka, yer lah perut lapar tambah lagi cuaca panas, hehehehe, emmm tapi bila surf blog izan tgk kebun mini salad terus aku rase nak berkebun lak macam dia kat Italy tuh....

Apapun nie teknologi terkini yang aku jumpa masa surf2 tentang berkebun sayur2an....

Benda nie 'cute' lak....aku rase macam 'pc mac lak'.......(design dia best ler) 5 star !!!!

Kalo korang suka 'alat tanam sayur' nie komen ler apa2 k......

Prepara - Power Plant Mini







video

video

setakat benda 'simple' macam nie, aku pun bole wat sendiri.......

beli jer 'tupperware' kasi tebuk, isi span, isi air baja & letak benih sayur.....mesti menjadi lah!!! :-)